onsdag 6 maj 2009

Tyskland

Nu är vi nyligen hemkomna från vår Tysklandsresa. Den innehöll både många härliga stunder och ett par besvikelser, men allt som allt hade vi det ändå bra!

Handboll med 13000 åskådare var läckert. Det var grym stämning i hallen. Tyvärr förlorade vårt lag med 1 boll, men eftersom de ändå säkrat avancemanget i Champions League så var de lika glada ändå!

Vi var inne och tittade på Frankfurt vilket var läckert. Enligt han som vi hälsade på är det ungefär lika stort som Göteborg, men det kändes ungefär 3 gånger större, minst! Staden hade puls. :)

Vi fick med oss våra glas hem. Rödvinsglasen och vitvinsglasen var superfina, och karafferna likaså, men tyvärr fick vi inte rätt portvinslgas. Vi fick inga överhuvudtaget utan vi fick två olika sorters rödvinsglas istället. Nåja, man kan inte få allt här i livet, det får lösa sig på något sätt!

Vi har köpt vitrinskåp också, till alla våra glas. Det blev IKEA till slut. Inte perfekt, men det duger helt klart och jag tror det blir perfekt med förvaringen! :)

Over & out, dags för middag!

Inga kommentarer: