tisdag 8 juli 2008

Världens finaste

Jag har verkligen träffat världens finaste pojke. Jag fick ett underbart sms idag. Ett sådant där "oprovocerat" fantastiskt fint sms. Sådant där som man blir riktigt glad av ni vet. Där stod jag mitt i en affär med ett stort fånigt leende. :)

Sedan följde han upp mindre snyggt iofs. Han sa igår att han skulle ringa vid halv nio. En timme senare skickade han ett sms och frågade hur jag har det. Ett par sms senare (jag svarade nog inte alltför glatt) ringde han upp och sa att han kommit på att han lovat att ringa vid halv nio. Alltid nåt. Han är så himla fin annars jämt så han fick slinka det. Det är ju trots allt som han sa också "bättre sent än aldrig".

Nu ska jag inte vara vaken så länge till. Ska försöka förmå mig själv att orka gå ut med soporna sedan är det godnatt. Har varit på stan en sväng med T och B och shoppat lite. Dock bara till dem och inte till mig själv. Jag tänkte köpa sängkläder men det glömde jag helt bort. Däremot såg jag en jättesnygg skjorta som jag velat köpa till min snygging, men det var rea på den så jag vågade inte ifall den inte skulle passa för då får man ju inte byta dem. Typiskt...

Nej, over and out.

Inga kommentarer: