torsdag 24 juli 2008

Örebro

Det har varit fullt upp ett tag.

Livet är på det hela taget gott. Jag har världens finaste pojkvän och ska snart bli sambo "på riktigt". Har precis fått veta att det är ett par kompisar till min snygging som vill hyra min lägenhet i andrahand också, så allt är klart med det. Skönt, och himla roligt. :)

Dessutom har jag en hemlig resa att se fram emot. Helgen efter bridgefestivalen. Spännande! :) Imorgon bär det av mot Örebro och bridge i dagarna 10. Det hela börjar imorgon kväll kl. 19 lite försiktigt med en bridgetävling. Vi åker direkt efter jobbet så idag har vi fixat en del hemma, även om vi borde fixat mkt mer. :$

Utöver det håller vi som bäst på att planera våran resa till Italien/Österrike. Vi har fått göra om vår resplan lite, men om allt klaffar så kan vi boka imorgon. Det vore helt underbart. Tänk att få åka till Italien med världens finaste pojke, det ni!

På jobbet är det hyfsat lugnt nu. Lite skönt att jobba när alla andra har semester även om det är lite tungt att inte få vara ledig. Snart är det ju ledighet dock, även om den blir fylld med kortspel!

Inga kommentarer: