lördag 14 juni 2008

Jobbstress och vänner

Det var stressigt på jobbet idag också. Hoppas lyckan vänder lite till nästa vecka för det skulle vara skönt att få en "normal" vecka och få chansen att komma igång och skaffa sig lite rutiner och så. Håll tummarna!

Efter jobbet hade jag tänkt sova ett tag men precis när jag kom hem så tyckte min käre pojkvän att det var dags att stiga upp så då hade jag inte ro att gå och lägga mig. Jag sov i 20 minuter sedan han åkt hemifrån istället innan jag begav mig hem till E & K för lite socialiserande med vännerna och lite hemmaspel.

Han är verkligen himla fin. Till och med om man fastnar i diskussioner som är jobbiga och tråkiga så får han mig att skratta. Som igår då jag var deppig och på riktigt dåligt humör p.g.a. jobbstress och en massa annat tjafs samtidigt som vi höll på att diskutera någonting, då fick han mig helt plötsligt att börja gapskratta och så kändes allt mycket lättare. Han är bra på så väldigt många sätt och jag har verkligen haft tur som har hittat honom.

Igår berättade han för mig vad jag hade sagt första gången jag var inne i hans lägenhet. Märk väl att detta var minst ett par år sedan. Att han kommer ihåg sådana saker är helt underbart och gör mig verkligen glad.

Nu lyssnar jag på Winnerbäck - "Kom hem till mej" och längtar tills min goa pojke kommer hem och kryper ner hos mig. :)

Pappa ringde från Los Filippinos idag. Det lät som att han har det bra. Tyvärr bröts samtalet efter ca 10 minuter men det kanske var lika bra, det blir så himla dyrt. Det var i alla fall roligt att höra hans röst och höra att han har det bra. Det blir verkligen underligt att komma hem utan att han är där!

Nu ska jag nog blunda lite...

Inga kommentarer: